Portfolio

Home / Portfolio
Vergeten Toyota's in de United Nations bufferzone in Nicosia

In de ontoegankelijke gedemilitariseerde zone van Nicosia staan sinds de jaren 70 van de vorige eeuw deze vergeten Toyota’s.

Ontoegankelijke verboden zone van verdeeld Nicosia

Nicosia is één van de verdeelde hoofdsteden van deze wereld. Sinds 1974 is de stad doormidden gesneden door de Green Line.

Verlaten vliegveld - Nicosia International Airport

Nicosia International Airport is sinds de inval van het Turkse leger in 1974 niet langer in gebruik als luchthaven en tegenwoordig HQ voor Unficyp.

Erenkoÿ exclave van Noord-Cyprus

Erenkoÿ is een voormalig Turks-Cypriotisch dorp en nu een exclave van Noord-Cyprus. In 1964 door zware artilleriebombardementen zeer zwaar beschadigd.

Jaarlijkse herdenking strijd Erenkoÿ

Jaarlijkse herdenking van de Turks-Cypriotische slachtoffers van de Slag bij Tillyria in Erenkoÿ waar de meest intense strijd is geleverd tussen Griekse- en Turkse-Cyprioten.

Beveiligingsmaatregelen Schiphol tijdens NSS2014

Extreme veiligheidsmaatregelen op Schiphol tijdens Nucleair Security Summit 2014 (NSS2014) in Den Haag, waar tientallen vliegtuigen zijn gearriveerd van wereldleiders en hun delegaties.

Spookstad Maraş / Varosha

Maraş / Varosha is een spookstad vlakbij Famagusta op Noord-Cyprus. Sinds de Turkse invasie in 1974 is deze stad ontoegankelijk voor publiek. Destijds was dit dé vakantiebestemming van Cyprus.

Spookstad Belchite

Belchite is in 1937, tijdens de Spaanse burgeroorlog, door hevige bombardementen met de grond gelijk gemaakt. De ruïnes van dit verwoeste dorp zijn nog steeds onaangeroerd.

Schipbreuk Costa Concordia

13 Januari 2012 liep het Italiaanse cruiseschip Costa Concordia voor de kust van het Italiaanse eilandje Isola del Giglio aan de grond en kapseisde. 32 slachtoffers hebben dit niet overleefd.