Prorama is specialist in timelapse registraties.

Niet alleen voor langlopende projecten bent u bij Prorama aan het juiste adres, maar ook voor korte projecten van enkele uren of dagen kunnen wij u behulpzaam zijn.

Prorama heeft in opdracht van Circus Herman Renz het opzetten van de circustent met meerdere hoge resolutie timelapse camera’s gedurende een tijdsbestek van 11 uur vastgelegd. Het opgenomen beeldmateriaal is vervolgens bewerkt,  samengevoegd en gemonteerd tot een kort informatief filmpje waarin de opbouw van de tent prachtig in beeld wordt gebracht.

Timelapse beeldmateriaal van Prorama heeft een zeer hoge attentiewaarde.

Als u ook op zoek bent naar bijzonder beeldmateriaal van uw (bouw)project dan is een timelapse registratie wellicht ook iets voor u. Timelapse beeldmateriaal is niet alleen zeer geschikt voor uw website of social media kanalen maar timelapse films zijn ook zeer geschikt voor promotie- en voorlichtingsfilms, vakbeurzen en bedrijfspresentaties. Met een timelapse film creëert  u aandacht voor uw project en informeert u uw personeelsleden, klanten, leveranciers, omwonenden en andere belangstellenden.

Prorama maakt ook een timelapse film van uw (bouw)project.

Prorama is de specialist in zowel kort- als langlopende projecten. Of u nu gaat om een (bouw)project heeft van enkele uren, weken, maanden of zelfs jaren, met onze Prorama TimeLapse Camera welke in eigen beheer is ontwikkeld en gebouwd registreren wij ook uw project.