Loodzware liggers over spoor getakeld

In de nacht van woensdag 6 op donderdag 7 juli zijn op het spoor tussen Zaandam en Hoorn de eerste liggers geplaatst voor het nieuw te bouwen viaduct dat onderdeel is van de N244. De provincie bouwt in nauwe samenwerking met ProRail een tweede viaduct voor extra rijstroken. In opdracht van Dura Vermeer heeft Prorama Timelapse Producties de werkzaamheden voor de Provincie Noord-Holland vastgelegd.

Prorama Timelapse Producties registreert de verbreding viaduct N244.

Voor de verbreding van een provinciale weg tussen Zaandam en Hoorn werden begin juli een aantal loodzware liggers van tientallen meters lang over het spoor getakeld. Spoorbeheerder ProRail werkte hiervoor nauw samen met de provincie Noord-Holland. Prorama Timelapse Producties bracht in een timelapse-video in beeld hoe het project werd uitgevoerd.

Prorama is dé specialist in timelapse registraties.

Met de door Prorama in eigen beheer ontwikkelde en gebouwde hoge resolutie timelapse camera registreren wij zowel kort- als langlopende (bouw)projecten vanaf de grondwerkzaamheden tot de oplevering. Of het nu gaat om een project van enkele dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Prorama heeft het vakmanschap, de apparatuur en de ervaring.

Informatie middels timelapse van uw project.

Dat een dergelijke groot project de belangstelling heeft van Gemeenten en Rijksoverheid, leveranciers en, niet in de laatste plaats, de omwonenden, mag duidelijk zijn.  Met name voor de informatie-voorziening is de timelapse registratie van een bouwproject het mediamiddel voor omgevingsmanagers.

Wanneer u zoekt naar uniek en innovatief beeldmateriaal van hoge kwaliteit voor uw website of voor vertoning op social media, dan is een timelapse registratie zeer aan te bevelen. Uiteraard is een timelapse film van uw bouwproject uitermate geschikt voor promotie- en voorlichtingsfilms, voor bedrijfspresentaties of voor projectie tijdens vakbeurzen.