Op zoek naar een timelapse productie?

Prorama is dé specialist in de timelapse registratie van uw project. Met onze in eigen beheer ontwikkelde en gebouwde hoge resolutie timelapse camera’s registreren wij bouwprojecten vanaf grondwerkzaamheden tot de oplevering, ongeacht het tijdsplan… wij maken video-opnames gedurende dagen, weken, maanden of zelfs jaren!

Reconstructie Westerleeplein – Provincie Zuid-Holland.

Gedurende 9 maanden heeft Prorama, in opdracht van de Provincie Zuid-Holland,  de reconstructie van het Westerleeplein in de Gemeente Westland vastgelegd, met een permanent geplaatste hoge-resolutie timelapse camera. Het bouw en aannemingsproject is uitgevoerd door Aannemingsmaatschappij Van Gelder BV, welke gespecialiseerd is in het initiëren, ontwerpen, realiseren en beheren van infrastructurele projecten.

De reconstructie Westerleeplein maakt het Westland en Hoek van Holland beter bereikbaar en vergroot de verkeersveiligheid in dit gebied. Met als resultaat een nieuw wegennetwerk dat recht doet aan het unieke karakter van het Westland. Het 3-in-1 project bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit 3 deelprojecten: het aanleggen van de Verlengde Veilingroute, een nieuwe verbinding tussen Westerlee en Maasdijk en de Tweede Ontsluitingsweg Hoek van Holland.

De voor dit infra-project vervaardigde timelapse video-registratie is vervolgens bewerkt, samengevoegd en gemonteerd tot een informatieve korte mini-documentaire: de uiteindelijke timelapse productie.

Timelapse films van Prorama hebben een zeer hoge attentiewaarde.

Als u op zoek bent naar bijzonder beeldmateriaal voor uw website of social media dan bent u bij Prorama aan het juiste adres. Maar timelapse beeldmateriaal is ook zeer geschikt voor promotie- en voorlichtingsfilms, vakbeurzen en bedrijfspresentaties. Met een timelapse film creëert  u aandacht voor uw project en informeert u uw personeelsleden, klanten, leveranciers, omwonenden en andere belangstellenden.

Wat is de meerwaarde van het registreren van uw project middels een timelapse productie?

Met een timelapse productie genereert uw onderneming direct aandacht voor uw (bouw)project en informeert u uw opdrachtgevers, klanten, leveranciers, personeelsleden, omwonenden en andere belangstellenden over de status en geeft u een duidelijk en glashelder beeld van de ontwikkeling van uw project.

Timelapse films van Prorama vallen in het oog!

Wanneer u zoekt naar uniek en innovatief beeldmateriaal van hoge kwaliteit voor uw website of voor vertoning op social media, dan is een timelapse registratie zeer aan te bevelen. Uiteraard is een timelapse productie als beeldmateriaal ook uitermate geschikt voor promotie- en voorlichtingsfilms, voor bedrijfspresentaties of voor projectie tijdens vakbeurzen.

Waarom Prorama?

Prorama is dé specialist in timelapse productie of videoregistratie van (langlopende) timelapse projecten. Met onze innovatieve, in eigen beheer ontwikkelde hoge-resolutie Prorama timelapse Camera, registreren wij ieder project in de allerhoogste kwaliteit met een optimale helderheid gedurende een lange , of naar keuze, over een kortere periode.