Schoolgebouw kindercampus zuidas verplaatst.

Een volledig schoolgebouw van de Kindercampus Zuidas in Amsterdam wordt over een afstand van 30 meter verplaatst. Dit schoolgebouw wordt in zijn geheel verschoven om te kunnen worden gekoppeld aan een reeds eerder opgeleverd deel. Voor een exceptionele klus als deze heb je specialisten nodig. De verplaatsing van het schoolgebouw wordt dan ook gedaan door Bresser, dé specialist in horizontale verplaatsingen.

Timelapse verplaatsing schoolgebouw.

Om een project van deze omvang en tijdsduur goed in beeld te kunnen brengen is timelapse fotografie de perfecte opnametechniek. Met timelapse opnamen kunt u de voortgang van een (bouw)project als dit het allerbeste in beeld brengen. Timelapse opnamen zijn een prachtige manier om uw bedrijfsprocessen te tonen.

Prorama is dé specialist in timelapse.

Met de door Prorama in eigen beheer ontwikkelde en gebouwde hoge resolutie timelapse camera registreren wij zowel kort- als langlopende (bouw)projecten vanaf de grondwerkzaamheden tot de oplevering. Of het nu gaat om een project van enkele dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Prorama heeft het vakmanschap en de ervaring.

Informatie middels timelapse van bouwproject.

Dat een dergelijke groot project de belangstelling heeft van Gemeenten en Rijksoverheid, leveranciers en, niet in de laatste plaats, de omwonenden, mag duidelijk zijn.  Met name voor de informatie-voorziening en (bouw)projectcommunicatie is de timelapse registratie van een bouwproject als dit een mediamiddel in optima forma!

Wanneer u zoekt naar uniek en innovatief beeldmateriaal van hoge kwaliteit voor uw website of voor vertoning op social media, dan is een timelapse registratie zeer aan te bevelen. Uiteraard is een timelapse film van uw bouwproject uitermate geschikt voor promotie- en voorlichtingsfilms, voor bedrijfspresentaties of voor projectie tijdens vakbeurzen.