Prorama timelapse camera op grote markt haarlem.

De prorama timelapse camera heeft in samenwerking met de gemeente haarlem gedurende de gehele looptijd van serious request 2014 timelapse beelden gemaakt van het glazen huis. Vanaf het moment van opbouw tot en met de demontage van het glazen huis en alles hier tussen in is door prorama’s weerbestendige timelapse camera vastgelegd. Niet alleen was de opbrengst van het glazen huis een groot succes, ook de timelapse beelden van serious request in haarlem zijn vol waardering ontvangen. Deze timelapse beelden met zeer hoge attentiewaarde werden dagelijks gebruikt in het npo/3fm journaal. Na afloop van 3fm / serious request zijn alle beelden verwerkt tot een korte mini-documentaire en voorzien van het serious request 2014 themalied “Make more sound” van jacqueline govaert.

Prorama maakt timelapse films met een zeer hoge attentiewaarde.

Timelapse films hebben ene hoge attentiewaarde en zijn uitermate geschikt voor websites, online presentaties en social media. Maar timelapse beeldmateriaal is ook zeer geschikt voor promotie- en voorlichtingsfilms, vakbeurzen en bedrijfspresentaties. Met een timelapse film creëert u aandacht voor uw project en informeert u uw personeelsleden, klanten, leveranciers, omwonenden en andere belangstellenden over de status en geeft u een duidelijk en glashelder beeld van de ontwikkeling van uw project. Wanneer u zoekt naar uniek en innovatief beeldmateriaal van hoge kwaliteit voor uw website of voor vertoning op social media, dan is een timelapse registratie wellicht iets voor uw project.

Waarom prorama?

Met het door prorama in eigen beheer ontwikkelde en gebouwde timelapse camera registreren wij zowel kort- als langlopende (bouw)projecten vanaf de grondwerkzaamheden tot de oplevering. Of het nu gaat om een project van enkele dagen, weken, maanden of zelfs jaren, prorama heeft de vakmanschap en de ervaring. Prorama beschikt over het vol-vca certificaat, heeft eigen apparatuur, indien nodig een eigen energievoorzieining en heeft jarenlange ervaring.

Prorama is echt een partner voor uw project!