Timelapse Omlegging A9 Badhoevedorp.

De nieuwe A9 loopt in de eindsituatie over de grondwal heen. Prorama maakte voor Rijkswaterstaat deze timelapse waarin 3 maanden werkzaamheden zijn samengevat in anderhalve minuut. De Prorama timelapse camera werd geplaatst op het oude Sony-gebouw bij bedrijventerrein Schuilhoeve en heeft van eind februari tot eind mei opnamen gemaakt van de werkzaamheden aan de Omlegging A9 BAdhoevedorp.

Inzetten van één of meerdere timelapse camera’s, alles is mogelijk.

Ook uw (bouw)project kan in beeld worden gebracht door middel van de inzet van een Prorama timelapse camera. Hiermee brengen wij de werkzaamheden gedurende het gehele looptijd voor u in beeld. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij één of meerdere Prorama timelapse camera’s inzetten.

Prorama is dé specialist in timelapse registraties.

Met de Prorama hoge resolutie timelapse camera registreren wij zowel kort- als langlopende (bouw)projecten vanaf  het prille beging tot aan het einde van de werkzaamheden. En of het nu gaat om een project van enkele dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Prorama heeft het vakmanschap, de apparatuur  en de ervaring.

Hoge attentiewaarde door inzet van timelapse.

Dat een dergelijke groot project de belangstelling heeft van Gemeenten en Rijksoverheid, leveranciers en, niet in de laatste plaats, de omwonenden, mag duidelijk zijn.  Met name voor de informatie-voorziening en (bouw)projectcommunicatie is de timelapse registratie van een bouwproject als dit een mediamiddel in optima forma!

Wenst u uniek en innovatief beeldmateriaal van hoge kwaliteit voor uw website of voor vertoning op social media, dan is timelapse registratie aan te bevelen. Uiteraard is een timelapse film van uw bouwproject ook uitermate geschikt voor promotie- en voorlichtingsfilms, voor bedrijfspresentaties of voor projectie tijdens vakbeurzen.