Timelapse laden onderzeese kabel op een offshore kabellegger.

Het laden van onderzeese kabel op een kabellegschip is een zeer spectaculaire aangelegenheid en een hoogwaardig technisch proces. De kabel wordt afgerold uit een ronddraaiende opslagtank/caroussel. Om schade aan deze peperdure kabel te voorkomen worden hijskranen met een geleidesysteem ingezet welke de kabel transporteren tijdens het afrollen uit de opslagtank. Van deze intrigerende werkzaamheden heeft Prorama in opdracht van Oceanteam Solutions een timelapse filmp gemaakt.

Inzet meerdere timelapse camera’s.

Prorama heeft het laden van de onderzeekabel naar een offshore kabellegger vastgelegd door middel van het inzetten van meerdere timelapse camera’s om deze bijzondere werkzaamheden zo vanuit verschillende hoeken in beeld te brengen. Door de inzet van timelapse fotografie zijn alle belangrijke processen binnen dit offshore project vastgelegd en wordt de voortgang in een versnelde film weergegeven.

Prorama is dé specialist in timelapse.

Met de Prorama hoge resolutie timelapse camera registreren wij zowel kort- als langlopende (bouw)projecten vanaf de grondwerkzaamheden tot de oplevering. Of het nu gaat om een project van enkele dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Prorama heeft het vakmanschap en de ervaring.

Timelapse: Mediamiddel in optima forma!

Met name voor de informatie-voorziening en (bouw)projectcommunicatie is een timelapse registratie (van uw project) een mediamiddel in optima forma! Wenst u uniek en innovatief beeldmateriaal van de hoogste kwaliteit, voor uw website of voor vertoning op social media, dan is timelapse registratie aan te bevelen. Uiteraard is een timelapse film van uw project ook uitermate geschikt voor promotie- en voorlichtingsfilms, voor bedrijfspresentaties of voor presentatie tijdens vakbeurzen.