Timelapse plaatsen prefab liggers nieuw viaduct van de A9.

In februari 2016 hebben twee hijskranen in vijf nachten de liggers voor een nieuw viaduct van de A9 boven de A4 richting Amsterdam geplaatst. Van deze werkzaamheden heeft Prorama in opdracht van Rijkswaterstaat een timelapse filmpje gemaakt. Gedurende deze 5 nachten zijn er in 36 liggers geplaatst. De liggers zijn elk zo’n 35 meter lang en wegen 75 ton per stuk. De liggers maken onderdeel uit van het viaduct van de nieuwe A9 over de A4 en Schiphol-spoorlijn.

Inzetten van meerdere timelapse camera’s is mogelijk.

Prorama heeft plaatsen van de liggers door het inzetten van meerdere timelapse camera’s vanuit verschillende hoeken in beeld gebracht. Door de inzet van timelapse fotografie zijn alle belangrijke processen binnen dit specifieke bouwproject vastgelegd en wordt de voortgang in een versnelde film weergegeven.

Prorama is dé specialist in timelapse.

Met de Prorama hoge resolutie timelapse camera registreren wij zowel kort- als langlopende (bouw)projecten vanaf de grondwerkzaamheden tot de oplevering. Of het nu gaat om een project van enkele dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Prorama heeft het vakmanschap en de ervaring.

Hoge attentiewaarde door inzet van timelapse.

Dat een dergelijke groot project de belangstelling heeft van Gemeenten en Rijksoverheid, leveranciers en, niet in de laatste plaats, de omwonenden, mag duidelijk zijn.  Met name voor de informatie-voorziening en (bouw)projectcommunicatie is de timelapse registratie van een bouwproject als dit een mediamiddel in optima forma!

Wenst u uniek en innovatief beeldmateriaal van hoge kwaliteit voor uw website of voor vertoning op social media, dan is timelapse registratie aan te bevelen. Uiteraard is een timelapse film van uw bouwproject ook uitermate geschikt voor promotie- en voorlichtingsfilms, voor bedrijfspresentaties of voor projectie tijdens vakbeurzen.