Nederlands grootste spoorbrug verplaatst.

De spectaculaire verplaatsing van de nieuwe spoorbrug over snelweg A1 vindt plaats tijdens het hemelvaart weekend. Spoorbrug Muiderberg wordt de langste spoorbrug van Nederland en is 255 meter lang en 17 meter breed. Het totaalgewicht van deze spoorbrug is ongeveer 8.500.000 kilo (850 ton).

Timelapse verplaatsing Spoorbrug Muiderbrug.

De Prorama timelapse camera is aanwezig om deze spectaculaire verplaatsing van de spoorbrug over de A1 te registreren en dit project met deze omvang en tijdsduur goed in beeld te kunnen brengen. Timelapse fotografie is hiervoor de perfecte opnametechniek. Middels een timelapse registratie kunt u de voortgang van een (bouw)project als dit het allerbeste in beeld brengen. Timelapse opnamen zijn een prachtige manier om uw bedrijfsprocessen te tonen.

Prorama is dé specialist in timelapse.

Met de door Prorama in eigen beheer ontwikkelde en gebouwde hoge resolutie timelapse camera registreren wij zowel kort- als langlopende (bouw)projecten vanaf de grondwerkzaamheden tot de oplevering. Of het nu gaat om een project van enkele dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Prorama heeft het vakmanschap en de ervaring.

Informatie middels timelapse van bouwproject.

Dat een dergelijke groot project de belangstelling heeft van Gemeenten en Rijksoverheid, leveranciers en, niet in de laatste plaats, de omwonenden, mag duidelijk zijn.  Met name voor de informatie-voorziening en (bouw)projectcommunicatie is de timelapse registratie van een bouwproject als dit een mediamiddel in optima forma!

Wanneer u zoekt naar uniek en innovatief beeldmateriaal van hoge kwaliteit voor uw website of voor vertoning op social media, dan is een timelapse registratie zeer aan te bevelen. Uiteraard is een timelapse film van uw bouwproject uitermate geschikt voor promotie- en voorlichtingsfilms, voor bedrijfspresentaties of voor projectie tijdens vakbeurzen.