Prorama vervaardigt timelapse registraties met gebruik van meerdere camera’s.

In een timelapse wordt een (bouw)project van enkele dagen, weken, maanden of zelfs jaren fotografisch vastgelegd en vervolgens versneld afgespeeld.  Zo brengen we de duur van het project terug naar een filmpje van zo’n anderhalve tot twee minuten. In opdracht van Waternet heeft Prorama de plaatsing van ’s werelds eerste struvietreactor vastgelegd met een viertal strategische geplaatste hoge-resolutie timelapse camera’s. Het vervaardigde time-lapse beeldmateriaal is bewerkt, samengevoegd en gemonteerd tot deze korte informatieve film.

Prorama maakt timelapse films met een hoge attentiewaarde.

Time-lapse films hebben een zeer hoge attentiewaarde en zijn uitermate geschikt voor websites en social media. Maar ook voor bedrijfsfilms, vakbeurzen, bedrijfspresentaties of als voorlichtingen- en promotiefilm. Met een timelapse film genereert u aandacht voor uw (bouw)project en informeert u uw personeelsleden, klanten, leveranciers, omwonenden en andere belangstellenden.

Prorama maakt ook timelapse opnamen van uw (bouw)project 

Prorama is in het bijzonder gespecialiseerd  in langlopende timelapse projecten. Of u nu een (bouw)project heeft van enkele weken, maanden of zelfs jaren, met onze in eigen beheer ontwikkelde Prorama TimeLapse Camera registreren wij ook uw project.